Lawatan Penanda Aras Aktiviti SULAM Oleh PKPA, UMK | PUSAT PEMBANGUNAN AKADEMIK
» BERITA » Lawatan Penanda Aras Aktiviti SULAM oleh PKPA, UMK

Lawatan Penanda Aras Aktiviti SULAM oleh PKPA, UMK

SERDANG, 19 Julai 2022 – Pusat Pembangunan Akademik (CADe) telah menerima kunjungan delegasi dari Pusat Kecemerlangan dan Pembangunan Akademik (PKPA), Pejabat Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa), Universiti Malaysia Kelantan (UMK).

Lawatan bertujuan untuk mendapatkan maklumat berkaitan pelaksanaan aktiviti Service Learning Malaysia – University For Society (SULAM) di peringkat universiti dan jaringan kerjasama yang telah dilakukan bersama masyarakat, industri dan NGO yang terlibat. Selain itu, lawatan ini juga bertujuan untuk melihat sistem yang telah dibangunkan untuk aktiviti SULAM di UPM.

Kehadiran delegasi terdiri daripada ahli jawatankuasa dan penyelaras SULAM UMK yang diketuai oleh Prof. Dr. Suria Baba (Pengarah PKPA, UMK) tersebut telah disantuni oleh wakil CADe iaitu Prof. Madya Dr. Suriana Sabri (Timbalan Pengarah, PPP) dan juga Pn. Nor Azirawani Man (Ketua Bahagian, PPP).

Tarikh Input: 25/07/2022 | Kemaskini: 25/07/2022 | azryadeny

SXETQAn~