Tahniah Diucapkan Kepada En. Johan Ismail, Pensyarah Kanan Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu! | PUSAT PEMBANGUNAN AKADEMIK
» BERITA » Tahniah Diucapkan kepada En. Johan Ismail, Pensyarah Kanan Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu!

Pensyarah Kanan Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB) Encik Johan Ismail telah dianugerahkan Naib Johan bagi kategori Anugerah Pengajaran Transformatif, Pengajaran Transformatif: Tanpa Syarahan, Anugerah Khas YB Menteri Pendidikan Malaysia: Reka Bentuk Kurikulum & Penyampaian Inovatif Tahun 2018 (AKRI 2018).

Anugerah telah disampaikan oleh YB Dr. Maszlee Malek, Menteri Pendidikan Malaysia di majlis penganugerahan yang diadakan pada 14 Disember 2018 bertempat di Movenpick Hotel & Convention Centre, KLIA. Tahniah diucapkan!

Tarikh Input: 17/12/2018 | Kemaskini: 17/12/2018 | azryadeny

SXDdCAD~