Tahniah Dr. Nurul Huda Mohd Nor (FPSK) Atas Kejayaan Dalam Pertandingan Win-A-Lab | PUSAT PEMBANGUNAN AKADEMIK
» BERITA » Tahniah Dr. Nurul Huda Mohd Nor (FPSK) atas Kejayaan dalam Pertandingan Win-A-Lab

Dr. Nurul Huda Mohd Nor daripada Jabatan Anatomi Manusia, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan adalah salah seorang daripada 10 orang pemenang yang memenangi biasiswa yang berjumlah 10,000 pound sterling daripada Edify untuk membangunkan Aplikasi VR yang bertajuk Lung pathology - Acute Respiratory Distress Syndrome.

UPM mengucapkan tahniah kepada Dr. Nurul Huda diatas kejayaan beliau. Diharapkan projek ini dibangunkan dengan jayanya dan bermanfaat kepada pelajar di UPM di masa akan datang.

Layari https://edify.ac/win-a-lab-winners/ untuk maklumat lanjut.

Tarikh Input: 08/12/2020 | Kemaskini: 08/12/2020 | azryadeny

SXDdSAO~