Tahniah Dan Syabas Academician Professor Datin Paduka Dr. Khatijah Mohamad Yusoff, Penerima Anugerah Tokoh Akademik Negara, AAN-Ke 14 | PUSAT PEMBANGUNAN AKADEMIK
» BERITA » Tahniah dan Syabas Academician Professor Datin Paduka Dr. Khatijah Mohamad Yusoff, Penerima Anugerah Tokoh Akademik Negara, AAN-Ke 14

SEPANG, 24 Mac 2022 – Academician Professor Datin Paduka Dr. Khatijah Mohamad Yusoff telah dinobatkankan sebagai penerima Anugerah Tokoh Akademik Negara semasa Majlis Anugerah Akademik Negara ke-14 yang diadakan pada 24 Mac 2022 di Hotel Sama-Sama, Sepang, Selangor. Anugerah tersebut telah disampaikan oleh Perdana Menteri Malaysia, YAB Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob. Turut menerima anugerah Tokoh Akademik Negara adalah Profesor Emerita Datuk Dr. Asma Ismail.

Tahniah dan syabas diucapkan kepada Academician Professor Datin Paduka Dr. Khatijah Mohamad Yusoff di atas penerimaan anugerah tersebut. Pusat Pembangunan Akademik (CADe) juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua calon Universiti Putra Malaysia yang telah bertanding dalam pelbagai kategori anugerah di Anugerah Akademik Negara ke-14.

Tarikh Input: 30/03/2022 | Kemaskini: 30/03/2022 | azryadeny

SXEbHA5~